Gipszkiöntő készlet - dinoszauruszok

Gipszkiöntő készlet - dinoszauruszok
A Gipszkiöntő - dinoszauruszok szett egy rendkívül mókás kreatív csomag. A készlet 4 db különböző dínós kiöntőformát tartalmaz. A csomagban 2 tasak gipszpor található, melyet vízzel elegyítve kell a formába önteni, majd 10 perc hatóidő után ki lehet venni az elkészült dinoszaurusz figurát az öntőformából. Ezek után a 3 alapszínen kívül fekete és fehér festékekkel festheti ki a gyermek az elkészült állatfigurákat.
Tartozékok: 2 tasak gipszpor, 4 db öntőforma, 5 db különböző színű festék, 1 db ecset, 1 db vizes tégely
A "Gipszkiöntő készlet - dinoszauruszok" nevű játék gyártója a Joustra, főleg 4 és 8 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
Joustra
inkább fiúknak
28153
3 490 Ft
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Gipszkiöntő készlet - dinoszauruszok

Gipszkiöntő készlet - dinoszauruszok

3 490 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.