Gipszkiöntő készlet - erdei állatok

Gipszkiöntő készlet - erdei állatok
3 490 Ft
+70 hűségpont ajándékba - Részletek...
Joustra
nem rendelhető
28155
Álmodd meg az erdő állatait és hozd létre a Gipszöntő-erdei állatok szett segítségével. A készlettel 4 különböző állatot tudsz formálni és kifesteni saját elképzelésed szerint! A csomagban 2 tasak gipszpor található, melyet vízzel elegyítve kell a formába önteni, majd 10 perc hatóidő után ki lehet venni az elkészült figurát az öntőformából. Ezek után a 3 alapszínen kívül fekete és fehér festékekkel festheti ki a gyermek az elkészült állatfigurákat.
Tartozékok: 2 tasak gipszpor, 4 db öntőforma, 5 db különböző színű festék, 1 db ecset, 1 db vizes tégely.
A "Gipszkiöntő készlet - erdei állatok" nevű játék gyártója a Joustra, főleg 5 és 10 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Gipszkiöntő készlet - erdei állatok

Gipszkiöntő készlet - erdei állatok

3 490 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.