Gipszkiöntő készlet - háziállatok

Gipszkiöntő készlet - háziállatok
Készítsd el saját kis háziállataidat a Gipszöntő-háziállat szett segítségével. A készlettel 4 különböző állatot tudsz formálni és kifesteni saját elképzelésed szerint! A csomagban 2 tasak gipszpor található, melyet vízzel elegyítve kell a formába önteni, majd 10 perc hatóidő után ki lehet venni az elkészült figurát az öntőformából. Ezek után a 3 alapszínen kívül fekete és fehér festékekkel festheti ki a gyermek az elkészült állatfigurákat.
Tartozékok: 2 tasak gipszpor, 4 db öntőforma, 5 db különböző színű festék, 1 db ecset, 1 db vizes tégely.
A "Gipszkiöntő készlet - háziállatok" nevű játék gyártója a Joustra, főleg 5 és 10 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
Joustra
28156
3 490 Ft
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Gipszkiöntő készlet - háziállatok

Gipszkiöntő készlet - háziállatok

3 490 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.