KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Gipszkiöntő - szavanna szett

Gipszkiöntő - szavanna szett
5 890 Ft
+118 hűségpont ajándékba - Részletek...
Joustra
nem rendelhető
28043
Álmodd meg a szavannák állatait és hozd létre a Gipszöntő-szavanna szett segítségével. A készlettel 6 különböző állatot tudsz formálni és kifesteni saját elképzelésed szerint! A csomagban 1 tasak gipszpor található, melyet vízzel elegyítve kell a formába önteni, majd 10 perc hatóidő után ki lehet venni az elkészült figurát az öntőformából. Ezek után a 3 alapszínen kívül fekete és fehér festékekkel festheti ki a gyermek az elkészült állatfigurákat. Jó szórakozást!
A készlet tartalma: 1 tasak gipszpor, 6 db öntőforma, 5 db különböző színű festék, 1 db ecset, 1 db vizes tégely.
A "Gipszkiöntő - szavanna szett" nevű játék gyártója a Joustra, főleg 4 és 8 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Gipszkiöntő - szavanna szett

Gipszkiöntő - szavanna szett

5 890 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.