KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Golyó labirintus logikai játék - 24 nehézségi fokozat

Golyó labirintus logikai játék - 24 nehézségi fokozat
3 090 Ft
+62 hűségpont ajándékba - Részletek...
nem rendelhető
81911
Ez a golyólabirintus egy logikai játék, amelyben kiscicák szaladnak a helyükre. A játék fejleszti a gyerekek logikai gondolkodását és serkenti a képzelőerőt. A 24 nehézségi szinten az a feladat, hogy a labirintus elemeket úgy helyezzük el a táblán, hogy a cicák (golyók) a tábla tetejéről indulva keresztülguruljanak a kész labirintuson úgy, hogy mindegyik cica a színének megfelelő helyre guruljon a tábla aljára.
A tábla lejtőssé válik, ha a tetején lévő állványt kihajtjuk, így indítás után a golyók akadálytalanul gurulhatnak lefele.
A játékleírásban található egy segédlet, amely tartalmazza a különböző szintekhez az alapfelállást, amiből kiindulva kell megoldani az adott feladatot - és természetesen a megoldást is.
A "Golyó labirintus logikai játék - 24 nehézségi fokozat" nevű játék gyártója ismeretlen, főleg 3 és 18 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Golyó labirintus logikai játék - 24 nehézségi fokozat

Golyó labirintus logikai játék - 24 nehézségi fokozat

3 090 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.