Golyós játék szivacs puzzle szőnyeg

Golyós játék szivacs puzzle szőnyeg
A gyerekek elkészíthetik saját golyó pályájukat és izgalmakkal teli játékba kezdhetnek barátaikkal egy pattogó labdaversenyen. Az előre vágott habszivacs elemek lehetővé teszik, hogy a kicsik fejlődjenek a szórakozás során. A játék lényege, hogy a golyót végig vezessék a versenypályán, úgy hogy az nem esik bele a fekete lyukba. A habszivacs puha anyaga biztonságot nyújt, hő-és hangszigetelő. Teljes mérete: 120 x 120 x 1 cm. A szett 16 db puzzle elemet és 4 db üveggolyót tartalmaz.
A "Golyós játék szivacs puzzle szőnyeg" nevű játék gyártója ismeretlen, főleg 3 és 7 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
64074
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
Golyós játék szivacs puzzle szőnyeg
Golyós játék szivacs puzzle szőnyeg

Golyós játék szivacs puzzle szőnyeg

7 250 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.