KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Goo Jit Zu - Deep Goo Sea csata szett - Ice Blast Blazagon vs. Horriglow

Goo Jit Zu - Deep Goo Sea csata szett - Ice Blast Blazagon vs. Horriglow
10 990 Ft
+220 hűségpont ajándékba - Részletek...
Character Options
inkább fiúknak
nem rendelhető
80885
A tenger fenekén, ahol már a mélytengeri agyaras hal sem jár... élnek a Goo Jit Zu Deep Goo Sea hősök, akik csak arra várnak, hogy egy izgalmas csatában összemérjék erejüket! A különböző tengeri teremtmények ihlette akciófigurák nemcsak azért különlegesek, mert zselés testük összenyomható, hanem azért is, mert különleges anyagtöltettel rendelkeznek, valamint nyújtható és csavarható végtagjaiknak köszönhetően képesek akár méretük háromszorosára is megnyúlni. A bajnokok nyúlékony testükkel harcolnak egymás ellen, összenyomva pedig hatalmas izmaik is megmutatkoznak. Ebben a csata szettben a jéggel támadó Ice Blast Blazagon és röntgencsontokkal támadó Horriglow rejlik.
A nyújtható akciófigurák amellett, hogy különböző izgalmas jelenetek főszereplőivé válhatnak, stresszoldó játékként is használhatók - hiszen nincs is jobb egy stresszes iskolai nap vagy a doktor néninél való hosszú várakozás közben megmenteni a Goo Jit Zu hősökkel a világot.
Webáruházunkban további Goo Jit Zu Deep Goo Sea akciófigurák és csata szettek is kaphatók (külön-külön megvásárolhatók, elérhetőségük változhat), így a gyerekek akár az egész hősbrigádra is szert tehetnek.
A "Goo Jit Zu - Deep Goo Sea csata szett - Ice Blast Blazagon vs. Horriglow" nevű játék gyártója a Character Options, főleg 4 és 12 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Goo Jit Zu - Deep Goo Sea csata szett - Ice Blast Blazagon vs. Horriglow

Goo Jit Zu - Deep Goo Sea csata szett - Ice Blast Blazagon vs. Horriglow

10 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.