KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Goo Jit Zu - Deep Goo Sea nyújtható akciófigura - Mantara

Goo Jit Zu - Deep Goo Sea nyújtható akciófigura - Mantara
5 590 Ft
+112 hűségpont ajándékba - Részletek...
Character Options
inkább fiúknak
nem rendelhető
80883
A tenger fenekén, ahol már a mélytengeri agyaras hal sem jár... élnek a Goo Jit Zu Deep Goo Sea hősök! A különböző tengeri teremtmények ihlette akciófigurák nemcsak azért különlegesek, mert zselés testük összenyomható, hanem azért is, mert különleges anyagtöltettel rendelkeznek, valamint nyújtható és csavarható végtagjaiknak köszönhetően képesek akár méretük háromszorosára is megnyúlni. A bajnokok nyúlékony testükkel harcolnak a gonosztevők ellen, összenyomva pedig hatalmas izmaik is megmutatkoznak. Ebben a csomagban a spriccelve támadó Mantara található.
A nyújtható akciófigurák amellett, hogy különböző izgalmas jelenetek főszereplőivé válhatnak, stresszoldó játékként is használhatók - hiszen nincs is jobb egy stresszes iskolai nap vagy a doktor néninél való hosszú várakozás közben megmenteni a Goo Jit Zu hősökkel a világot.
A "Goo Jit Zu - Deep Goo Sea nyújtható akciófigura - Mantara" nevű játék gyártója a Character Options, főleg 4 és 12 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Goo Jit Zu - Deep Goo Sea nyújtható akciófigura - Mantara

Goo Jit Zu - Deep Goo Sea nyújtható akciófigura - Mantara

5 590 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.