2024.08.02-ig (szabadság miatt) zárva tartunk. Új rendelést - legkorábban - augusztus 6-án tud átvenni.

Goo Jit Zu - Marvel hősök nyújtható akciófigura - Miles Morales

Goo Jit Zu - Marvel hősök nyújtható akciófigura - Miles Morales
6 590 Ft
+132 hűségpont ajándékba - Részletek...
Character Options
inkább fiúknak
nem rendelhető
80879
Ki mondta, hogy a Marvel univerzumban csak Mr. Fantasticnak lehet elasztikus szuperképessége?
Megérkeztek a Goo Jit Zu Marvel hősök, akik nemcsak azért különlegesek, mert zselés testük összenyomható, hanem azért is, mert különleges anyagtöltettel rendelkeznek, valamint nyújtható és csavarható végtagjaiknak köszönhetően képesek akár méretük háromszorosára is megnyúlni. Ebben a csomagban a metallic goo töltettel rendelkező Miles Morales található, aki nyúlékony testével alig várja, hogy harcoljon a gonosztevőkkel, összenyomva pedig hatalmas izmai megmutatkoznak.
A nyújtható akciófigura amellett, hogy különböző izgalmas jelenetek főszereplőjévé válhat, stresszoldó játékként is használható - hiszen nincs is jobb egy stresszes iskolai nap vagy a doktor néninél való hosszú várakozás közben megmenteni a Goo Jit Zu hősökkel a világot.
A "Goo Jit Zu - Marvel hősök nyújtható akciófigura - Miles Morales" nevű játék gyártója a Character Options, főleg 4 és 12 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Goo Jit Zu - Marvel hősök nyújtható akciófigura - Miles Morales

Goo Jit Zu - Marvel hősök nyújtható akciófigura - Miles Morales

6 590 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.