Götz baba - Cosy Aquini, Flamingo Love

Götz baba - Cosy Aquini, Flamingo Love
A Cozy Aquini egy puha baba és fürdőbaba egyben, a gyöngyökkel megtöltött puha szövettestének köszönhetően. A speciális töltelék nem engedi, hogy a baba elsüllyedjen a vízben, és fürdés után jól szellőző helyen gyorsan megszárad. A ruhát a gyermekek könnyen levehetik és újra feladhatják a babára. Az Aquini babák mind fürdethetők, garantált az esti vizes szórakozás.
A szett tartalma: baba, két részes nyári ruha, szandál, cumi, hajráf.
A "Götz baba - Cosy Aquini, Flamingo Love" nevű játék gyártója a Götz, főleg 4 és 14 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
Götz
inkább lányoknak
65931
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
Götz baba - Cosy Aquini, Flamingo Love
Götz baba - Cosy Aquini, Flamingo Love

Götz baba - Cosy Aquini, Flamingo Love

15 750 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.