Götz baba - Hannah és kutyája, 50 cm

Götz baba - Hannah és kutyája, 50 cm
50 cm-es, kék, nem csukódó szemű, kemény testű, vörös hajú baba kedvenc kiskutyával sétálni megy.
A Hannah termékcsalád limitált kiadású játékbaba, amely a legmagasabb minőségi követelményeknek felel meg, speciálisan odafigyelve a készítésénél a legapróbb részletekre is. Minden Götz Hannah baba saját számmal rendelkező tanúsítvánnyal érkezik.
A készlet 12 darabból áll. A szett része a babán kívül: kabát, póló, farmerszoknya, bugyi, kötött sál, gumicsizma, plüss kutya pórázzal és kötött kezeslábassal, kutyahordozó táska.
A "Götz baba - Hannah és kutyája, 50 cm" nevű játék gyártója a Götz, főleg 3 és 14 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
Götz
inkább lányoknak
65940
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
Götz baba - Hannah és kutyája, 50 cm
Götz baba - Hannah és kutyája, 50 cm

Götz baba - Hannah és kutyája, 50 cm

30 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.