KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Grafix - Dinó operáció társasjáték

Grafix - Dinó operáció társasjáték
3 490 Ft
+70 hűségpont ajándékba - Részletek...
Grafix
nem rendelhető
80285
A dinoszauruszok szeszélyes teremtmények, nem szeretik, ha megzavarják a nyugalmukat. A Grafix Dinó operáció társasjátékában a kis kalandorok arra a merész feladatra vállalkoznak, hogy a dinó bendőjéből kiemeljék a különböző tárgyakat - csontokat, szerszámokat.
A játék szabálya egyszerű: a pörgetőn kipörgetett tárgyat úgy kell kiemelni a játéktáblaként szolgáló dinoszaurusz testéből, hogy se a tárgy, se a kiemelő csipesz ne érjen a kis mélyedések oldalához - hiszen ekkor az őskövület felébred, a kis tolvaj pedig pórul jár. A játékot az nyeri meg, aki a legtöbb tárgyat ki tudta emelni a dinoszaurusz pocakjából.
A színek és díszítések eltérhetnek a képen láthatótól.
Átlagos játékidő: 10-20 perc
A játék elemmel működik (2 X AA). Az elemek nincsenek benne a csomagban.
A "Grafix - Dinó operáció társasjáték" nevű játék gyártója a Grafix, főleg 3 és 12 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Grafix - Dinó operáció társasjáték

Grafix - Dinó operáció társasjáték

3 490 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.