KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Grafix - Karácsonyi karckép készítő készlet - 9 db-os

Grafix - Karácsonyi karckép készítő készlet - 9 db-os
1 250 Ft
+25 hűségpont ajándékba - Részletek...
Grafix
3 éves kor fölött
nem rendelhető
82075
Karcoljunk karácsonyfadíszt!
A Grafix Karácsonyi karckép készítő szettjének segítségével a kis művészek megismerkedhetnek a különleges képkarc technikával, ráadásul varázslatos karácsonyi dekorációt is készíthetnek.
Az előre kivágott papírdíszek kiszínezve teljes, káprázatos valójukban mutatják meg magukat; mindössze le kell kaparni - az útmutatóban leírtak szerint - a csomagban található karcolóeszközzel a fekete fedőréteget. A készletben 9 karckép alap, valamint egy szalag kapott helyet, amelyre ráerősíthetők az elkészült karckép díszek.
Az elkészült képek a lakás különlegesen szép díszeivé válhatnak, de ajándéknak is tökéletesek. A játék remekül fejleszti a gyerekek kreativitását, kézügyességét és a finommotoros készségeket.
A "Grafix - Karácsonyi karckép készítő készlet - 9 db-os" nevű játék gyártója a Grafix, főleg 3 éves kor felettiek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Grafix - Karácsonyi karckép készítő készlet - 9 db-os

Grafix - Karácsonyi karckép készítő készlet - 9 db-os

1 250 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.