Grafix - Karácsonyi képfestő készlet - 15 x 20 cm

Grafix - Karácsonyi képfestő készlet - 15 x 20 cm
1 290 Ft
+26 hűségpont ajándékba - Részletek...
5 éves kor fölött
77034
A Grafix Karácsonyi kép festő készletében egy 15 x 20 cm méretű, karácsonyi manót vagy karácsonyfa előtt álló télapót ábrázoló színes festményt készíthetnek el az alkotni vágyók. Ehhez nincs más dolguk, mint kifesteni az előrajzolt festővászon körvonallal határolt területeit a mellékelt festékes tégelyekben található színekkel. Annak érdekében, hogy a színek ne keveredjenek, érdemes először a legvilágosabb színnel kezdeni, majd minden színváltásnál vízzel alaposan megtisztítani az ecsetet. A dobozban minden megtalálható, ami a festéshez szükséges: egy előrajzolt festővászon, egy ecset és 5 különböző színű festék. Emellett egy ív karácsonyi mintájú matrica is rejlik a csomagban, amellyel az elkészült festmény vagy más tárgyak és karácsonyi csomagolások is díszíthetők.
Kicsik és nagyok egyaránt örömüket lelhetik e tevékenységben, az elkészült kép pedig díszítheti a szoba falát, de akár ajándékba is adható.
Az elkészült kép méretei: 15 x 20 x 2 cm
A "Grafix - Karácsonyi képfestő készlet - 15 x 20 cm" nevű játék gyártója ismeretlen, főleg 5 éves kor felettiek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Grafix - Karácsonyi képfestő készlet - 15 x 20 cm

Grafix - Karácsonyi képfestő készlet - 15 x 20 cm

1 290 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.