KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Grafix - Karácsonyi kreatív dekoráló készlet

Grafix - Karácsonyi kreatív dekoráló készlet
2 150 Ft
+43 hűségpont ajándékba - Részletek...
Grafix
3 éves kor fölött
nem rendelhető
82076
Ha karácsony, akkor csillogás!
Ezzel a Grafix karácsonyi kreatív dekorációs készlettel a gyerekek bármit csillogóvá és ünnepivé varázsolhatnak, amit csak szeretnének.
A csomag zseníliadrótokat, felragasztható mozgó szemeket, csillogó dekorpálcákat, csillámos dekortollakat és további felragasztható dekorációs elemeket tartalmaz. Ráadásul a csomagolás hátulján kivágható sablonokat (karácsonyfa, pihe, ajándék) is találnak a gyerekek, amit kedvükre kidíszíthetnek. Csillogó ajándékcsomag? Zseníliadrótból készült karácsonyfadísz? Az alkotásnak valóban csak a képtelet szabhat határt.
A készlet fejleszti a lurkók kreativitását, képzeletét, kézügyességét és finommotorikáját. Tökéletes választás kézműveskedni szerető gyerekeknek.
A "Grafix - Karácsonyi kreatív dekoráló készlet" nevű játék gyártója a Grafix, főleg 3 éves kor felettiek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Grafix - Karácsonyi kreatív dekoráló készlet

Grafix - Karácsonyi kreatív dekoráló készlet

2 150 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.