Green Science - Dinamó robot

Green Science - Dinamó robot
4 290 Ft
+86 hűségpont ajándékba - Részletek...
4M
25786
A Green Science: Dinamó robot működéséhez nem szükséges semmilyen elem! Csak forgasd meg a dinamót, hogy áramot képezz és elindítsd a motort. A dinamó a te saját zöld energia forrásod. Nézd, ahogy a robot előre-hátra megy és mozgatja a száját. Gyűjts össze újrahasznosítható szemetet mindenféle hétköznapi tárgyból, hogy megalkosd a robot testét. Használhatsz például régi CD-t is. Vicces forrás a robotikával és az alternatív energiával ismerkedősnek. Csomagolási méretek: 24 x 21 x 6 cm.
A "Green Science - Dinamó robot" nevű játék gyártója a 4M, főleg 8 és 14 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Green Science - Dinamó robot

Green Science - Dinamó robot

4 290 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.