Tooky Toy - Gumigyűrűs képkirakó

4 390 Ft
+88 hűségpont ajándékba - Részletek...
Tooky Toy
1-3 nap
77005
A gyerekek elkészíthetik egyedi, gumigyűrűs képeiket ezzel a szegecselt fatáblát, sablonokat és színes gumikat tartalmazó készlettel. A különböző nehézségű kártyalapok útmutatóul szolgálnak a képek elkészítéséhez és az ötletekhez. A gumikat a kiálló pöttyökre kell helyezni négyzet, háromszög, rombusz és egyéb alakzatokban, hogy elkészüljön az alkotás. A csomag 48 db színes gumiszalagot és 40 db 3 nehézségi fokozatú sablont tartalmaz.
A játék remek szórakozást nyújt, miközben fejlődik a gyerekek finommotorikája, szociális készsége, képzelőereje és a probléma megoldó képessége.
A "Tooky Toy - Gumigyűrűs képkirakó" nevű játék gyártója a Tooky Toy, főleg 3 és 6 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A "Tooky Toy - Gumigyűrűs képkirakó" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2022. november 29-én, kedden kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2022. november 29-én, kedden átveheti.

Ajánlott termékek

Tooky Toy - Gumigyűrűs képkirakó

Tooky Toy - Gumigyűrűs képkirakó

4 390 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.