Gyémántfestés készlet kaleidoszkóp

Gyémántfestés készlet kaleidoszkóp
Díszítsd fel saját jegyzetfüzeted borítóját, hogy igazán egyedi megjelenést biztosíts neki.
A készlet több, mint 155 öntapadós követ tartalmaz, amelyekkel csillogóvá varázsolhatod saját füzeted. A szettben találsz egy tollszerű felvivő applikátort, amellyel a pici gyémántosan csillogó díszeket egyszerűen felragaszthatod a helyükre. Légy kitartó, és egy csodálatos mandala rajzolódik majd ki a borítón munkád gyümölcseként. A kreatív elfoglaltságok fejlesztik a koncentrációt, a türelmet, és a kézügyességet.
A "Gyémántfestés készlet kaleidoszkóp" nevű játék gyártója a Regio Toys, főleg 6 és 12 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
Regio Toys
inkább lányoknak
73789
3 490 Ft
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Gyémántfestés készlet kaleidoszkóp

Gyémántfestés készlet kaleidoszkóp

3 490 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.