Gyertyakészítő készlet - illatos gyertyák

Gyertyakészítő készlet - illatos gyertyák
A Gyertyakészítő készlet-3 segítségével gyönyörű, színes gyertyákat tudsz kreálni. Először is meg kell olvasztani a viaszt, hogy folyékonnyá váljon. Az átlátszó folyékony masszát kedvedre színezheted a zsírkréták segítségével. Sőt még illóolajat is csepegtethetsz bele, így a gyertya égetése során kellemes illatot fogsz érezni! Ezek után már csak bele kell öntened az általad kiválasztott formába, kanócot helyezni bele és megvárni, amíg megdermed!
Tartozékok: 2 csomag színtelen viasz, 6 db edényforma, 4 db öntőforma, 6 db kanóc, 4 db illatfiola, 6 db zsírkréta.
A "Gyertyakészítő készlet - illatos gyertyák" nevű játék gyártója a Joustra, főleg 7 és 14 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
Joustra
inkább lányoknak
28160
8 990 Ft
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Gyertyakészítő készlet - illatos gyertyák

Gyertyakészítő készlet - illatos gyertyák

8 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.