Gyertyakészítő készlet - vegyes gyertyák

Gyertyakészítő készlet - vegyes gyertyák
A Gyertyakészítő készlet-2 segítségével gyönyörű, színes gyertyákat tudsz kreálni. Először is meg kell olvasztani a viaszt, hogy folyékonnyá váljon. Az átlátszó folyékony masszát kedvedre színezheted a zsírkréták segítségével. Sőt még még csillámport is szórhatsz bele, ezzel még hangulatosabbá varázsolva egyedi gyertyádat! Ezek után már csak bele kell öntened az általad kiválasztott formába, kanócot helyezni bele és megvárni, amíg megdermed! Ezzel a szetten nem csupán viaszgyertyát, hanem kocsonyás állagú gyertyát is tudsz készíteni, két -féle illattal egyedivé varázsolva. A készlet tartozékai: 2 csomag színtelen viasz, 1 csomag kocsonyás gyertyaalap, 5 db edényforma, 6 db öntőforma, 6 db kanóc, 2 db csillámpor, 2 db illatfiola, 6 db zsírkréta.
Tartozékok: 3 db különböző színű festék, 1 db ecset, kanóc, gyertyák.
A "Gyertyakészítő készlet - vegyes gyertyák" nevű játék gyártója a Joustra, főleg 7 és 14 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
Joustra
inkább lányoknak
28161
9 590 Ft
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Gyertyakészítő készlet - vegyes gyertyák

Gyertyakészítő készlet - vegyes gyertyák

9 590 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.