Hadara társasjáték

Hadara társasjáték
A Hadara (civilizáció, kultúra arabul) elviszi a játékosokat a Föld kultúrái és országai fejlődésének világába. Három korszakon át tapasztalhatják meg, hogy alakul át a világ egy kis településből egy magasan fejlett kultúrává. Ezt a világot különböző kultúrákból, kontinensekről és korszakokból származó emberekkel népesíthetik be, annak érdekében, hogy dicsőséget és hírnevet hozzanak. A személyeket úgy kell kiválasztani, hogy a dicsőség mellett a mezőgazdaságot, a kultúrát és a katonai hatalmat is erősítsék. A játékosok célja, hogy nagyobbak és sikeresebbek legyenek, mint a versenytársaik.
A "Hadara társasjáték" nevű játék gyártója a Piatnik, főleg 10 éves kor felettiek számára ajánljuk.
Piatnik
10 éves kor fölött
61359
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
Hadara társasjáték
Hadara társasjáték

Hadara társasjáték

12 390 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2020. – A játék-webáruház.