Hadrianus fala társasjáték

Hadrianus fala társasjáték
15 390 Ft
+308 hűségpont ajándékba - Részletek...
Reflexshop
12 éves kor fölött
72251
A Hadrianus fala egy közepesen összetett társasjáték, amely nagyobb gyerekeknek és a felnőtteknek ajánlott. Egyedül és két személlyel játszva nyújtja a legteljesebb játékélményt, azonban akár 6 fő is játszhat vele egyszerre.
A játékosok egy-egy római hadvezér bőrébe bújhatnak bele, aki feladatul kapta, hogy építtessen meg egy határfalat. 6 év, vagyis 6 forduló áll rendelkezésre, hogy a játékosok megépítsék az erődöt, az azt körülvevő falat, hogy megszervezzék a védelmet és különböző szolgáltatásokkal szórakoztassák a civileket - mindezt úgy, hogy közben megvédik a Római birodalom becsületét a háborúzó piktekkel szemben. Az a játékos nyer, aki a legtöbb hírnevet, vitézséget, jámborságot és fegyelmet gyűjti össze.
Átlagos játékidő: 60 perc fölött.
A "Hadrianus fala társasjáték" nevű játék gyártója a Reflexshop, főleg 12 éves kor felettiek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Hadrianus fala társasjáték

Hadrianus fala társasjáték

15 390 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.