Hajdíszítő készlet hajcsavaróval

Hajdíszítő készlet hajcsavaróval
3 890 Ft
+78 hűségpont ajándékba - Részletek...
Playgo
inkább lányoknak
25094
Légy te a legszebb díva a környéken! A Hajdíszítő készlet hajcsavaróval segítségével gyönyörű hajkölteményeket varázsolhatsz akár magadnak, akár barátnőidnek! A szettben fésűt, csatokat, hajgumikat, gyöngyöket, gyöngyfűzőt és hajcsavarót is találsz. A játék 2 db AA ceruzaelemmel működik, a csomagolás az elemeket nem tartalmazza. Csomagolási méretek: 36 x 6 x 28 cm.
A "Hajdíszítő készlet hajcsavaróval" nevű játék gyártója a Playgo, főleg 4 és 12 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Playgo

Hajdíszítő készlet hajcsavaróval

Hajdíszítő készlet hajcsavaróval

3 890 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.