KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Hallatlan társasjáték

Hallatlan társasjáték
8 990 Ft
+180 hűségpont ajándékba - Részletek...
Reflexshop
10 éves kor fölött
nem rendelhető
81942
A hihetetlen tények beugratós partijátéka. Itt minden válasz bűzlik...
Olykor az élet írja a leglehetetlenebb történeteket... Fedezz fel egy óceánnyi, nevetségesnél nevetségesebb érdekességet, aminek hallatán csak pislogsz majd, mint hal a szatyorban. Tedd fel a kérdést, és hallgasd meg a többiek őrült válaszait: ki tudod szűrni közülük a valóságot vagy a kamugépek horgára akadsz?
Vajon hol tilos Dél-Dakota államban elaludni? Te tudod a választ? Tudod, mi számít faragatlanságnak egy bagettel kapcsolatban Franciaországban? És azt tudod, hogy mi volt Petőfi Sándor egyik kedvenc étele? De azt már biztosan nem, hogy miből tört el a fejével 46 darabot egy perc alatt Kevin Shelley 2007-ben!
A Hallatlanban a játékosok célja, hogy minél több pontot gyűjtsenek össze a hamis válaszok kiválasztásával és az igaz válaszok elkerülésével. Egy különleges csavar, hiszen nem az igazat kell kitalálonod, hanem azt, hogy ki hazudik!

A Hallatlanban három különböző szerepben fogtok játszani:
A tippelő - a kártyák segítségével meghökkentő kérdéseket teszel fel, és a te dolgod lesz rájönni, hogy a kapott válaszok közül melyik az igaz és melyek a hamisak.
Vörös heringek - a te feladatot hamis választ kitalálni a kapott kérdésre, és meggyőzni a tippelőt arról, hogy az az igaz.
Csalhatatlan cselle - te adod majd az igaz választ a kapott kérdésre, de vajon sikerül ezt úgy tenned, hogy átverd a tippelőt?
A játék menete:
A tippelő kihúz egy kérdéskártyát, és felolvassa a kérdést. Győződjetek meg arról, hogy a kártya hátoldalán látszik tisztán a válasz. A vörös heringeknek a kérdés felolvasása után 15 másodperc áll rendelkezésre, hogy kitaláljanak egy hamis választ. A cselle úgy tesz minta ő is egy válaszon gondolkozna, holott ő az igazat fogja mondani. Ezután a játékosok elmondják a válaszukat.
Tippelés:
A tippelő azzal szerez pontokat, ha egyesével eltalálja a hamis válaszokat. További egy pontot kaphat, ha sikerül utolsóként választania a csalhatatlan csellét. A tippelő a kör során bármikor befejezheti a tippelést, és beválthatja az addig megszerzett pontjait. Ha azonban hamarabb esik a választása a csalhatatlan csellére, minthogy minden vörös heringet felfedett volna, úgy elveszíti a beváltatlan pontjait és a köre véget ér.

Ha 4-5 fővel játsszátok a játékot, akkor addig tart a játék, míg mindenki legalább kétszer volt tippelő. 6-10 játékosnál csak egyszer. A játékot az nyeri aki a játék végén a legtöbb pontot gyűjtötte össze.
Átlagos játékidő: 60 perc
A "Hallatlan társasjáték" nevű játék gyártója a Reflexshop, főleg 10 éves kor felettiek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Hallatlan társasjáték

Hallatlan társasjáték

8 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.