Halloween társasjáték

11 590 Ft
+232 hűségpont ajándékba - Részletek...
8 éves kor fölött
1-3 nap
77658
Ha Halloween, akkor itt a borzongás ideje! Rémisztő tökök, szörnyek, ódon kastélyok, kabáton átfújó jeges szél... A Halloween társasjáték remekül megteremti a hangulatot, így akár egy jelmezes buli bevezető játéka is lehet.
A cél nem más, minthogy összegyűjtsük a lehető legtöbb édességet.A cukorkavadászok egyedi dobókockákkal dobnak és lépnek, és menet közben világító tököket is gyűjthetnek, amelyek segítenek a haladásban. A rejtélyes szobákban titkos ajtókat fedezhetnek fel, ezeken át még gyorsabban léphetnek be egy másik szobába, hogy ott is édességet keressenek. A Halloweenhez köthető misztikus teremtmények azért vannak jelen, mert a játék végén a segítségükkel további pontokhoz juthatnak a finom cukorkák kombinációival.
Vannak különleges helyszínek is, mint a lovagterem vagy toronyszoba, amelyeknek egyedi hatásuk van. A játék addig tart, amíg valakinek sikerül tíz különböző kártyát összegyűjtenie, ekkor megszámolják a végső pontszámokat, és az alapján hirdetnek győztest.
És ha ez még nem lenne elég, egy opcionális játékmódban bevethetjük az átkokat is, így a játék félig-meddig partitársassá alakul. Ebben a szabályrendszerben ha valakit megátkoznak, különböző vicces dolgokat kell végrehajtania a körében, amíg az átok meg nem törik: huhogni kell, hisztizni, suttogni, énekelve beszélni... A nevetés garantált.
Szórakoztató és egyben borzongató játék akár családi körben, akár barátokkal.
Átlagos játékidő: kb. 30 perc
A "Halloween társasjáték" nevű játék gyártója ismeretlen, főleg 8 éves kor felettiek számára ajánljuk.
A "Halloween társasjáték" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2022. december 06-án, kedden kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2022. december 06-án, kedden átveheti.

Ajánlott termékek

Halloween társasjáték

Halloween társasjáték

11 590 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.