Hangyafarm - Rovarmegfigyelő készlet

Hangyafarm - Rovarmegfigyelő készlet
A hangyák élete izgalmas, mindig dolgoznak és sosem pihennek. Most megfigyelheted mozgalmas mindennapjaikat a hangyafarmodon. Gyűjtsd össze a szorgos kis állatokat, rakd a gyűjtőbe, utána pedig irány a hangyafarm! Teremts begyűjtött élőlényeidnek megfelelő környezetet, hogy otthon érezhessék magukat! A hangyafarm csomagolási méretei: 32 x 24 x 7 cm.
A "Hangyafarm - Rovarmegfigyelő készlet" nevű játék gyártója a Playgo, főleg 4 és 12 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
Playgo
inkább fiúknak
32248
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
Hangyafarm - Rovarmegfigyelő készlet
Hangyafarm - Rovarmegfigyelő készlet

Hangyafarm - Rovarmegfigyelő készlet

2 490 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2020. – A játék-webáruház.