Happy People - Éjjellátó távcső lámpával

Happy People - Éjjellátó távcső lámpával
A Happy People éjjellátó távcső remek lehetőséget nyújt a gyerekeknek, hogy minőségi időt töltsenek a szabadban. A távcső négyszeres nagyításra képes, zöld színű éjjellátó lencsékkel rendelkezik. A távcső működéséhez 2 db 1-5V-os LR03 típusú elem szükséges, a 3 db piros leddel égő lámpához pedig 2 db 1,5V-os LR6 típusú elemre van szükség. A készlet az elemeket nem tartalmazza.
Tartozékok: A játék elemmel működik (2 db 1-5V-os LR03 és 2 db 1,5V-os LR6). Az elemek nincsenek benne a csomagban.
A "Happy People - Éjjellátó távcső lámpával" nevű játék gyártója ismeretlen, főleg 6 és 14 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
63309
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
Happy People - Éjjellátó távcső lámpával
Happy People - Éjjellátó távcső lámpával

Happy People - Éjjellátó távcső lámpával

5 350 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2020. – A játék-webáruház.