Harry Potter - Adventi naptár

Harry Potter - Adventi naptár
21 990 Ft
+440 hűségpont ajándékba - Részletek...
Wizarding World
nem rendelhető
81068
A karácsonyi időszak mindig varázslatos, főleg, ha az ünnepeket a Harry Potter adventi naptárral izgulhatják végig a gyerekek. A csomagban található Harry Potter baba a roxforti egyenruhájában, filmhű részletekkel és kiegészítőkkel érkezik. Az adventi naptárban 24 meglepetés található, csomagolása pedig 3D roxforti díszletté hajtható, hogy a gyerekek eljátszhassák a varázslatos kalandokat a Griffendél torony klubhelyiségében. Ez az ajándékkészlet tökéletes minden Harry Potter rajongónak, aki el akarja mesélni saját, csodálatos történetét!
A baba nem áll meg magától. A színek és díszítések eltérhetnek.
A "Harry Potter - Adventi naptár" nevű játék gyártója a Wizarding World, főleg 3 és 14 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Harry Potter - Adventi naptár

Harry Potter - Adventi naptár

21 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.