Harry Potter - Draco Malfoy baba

Harry Potter - Draco Malfoy baba
15 890 Ft
+318 hűségpont ajándékba - Részletek...
Mattel
nem rendelhető
79097
Nincs Mardekár Draco Malfoy nélkül!
A Harry Potter-világ rajongóinak gyűjteményéből nem hiányozhatnak az olyan sötétebb, ugyanakkor meghatározó karakterek sem, mint ez a Draco Malfoy baba, akivel a gyerekek átélhetik a varázslóvilág kalandjait. Az igényesen kidolgozott, részletgazdag figura a vonásait a filmbéli szereplőről kapta, iskolai egyenruhája és fekete, a Mardekár címerével ellátott talárja mellett pedig természetesen jellegzetes pálcája is vele van. A baba számos ponton hajlítható, így mindig készen áll az akciókra és a varázslatokra. A baba nem áll meg magától.
A figurával a gyerekek újrajátszhatják a népszerű film- és könyvsorozat jeleneteit, de akár új történeteket is szőhetnek, amely során fejlődik képzeletük, fantáziájuk és kommunikációs készségük.
Webáruházunkban további Harry Potter babák és figurák kaphatók (külön-külön megvásárolhatók, elérhetőségük változhat), így a rajongók a többi karakter összegyűjtésével akár az egész varázslóvilágot létrehozhatják.
A színek és díszítések eltérhetnek a képen láthatótól.
A figura mérete: kb. 25 cm
A "Harry Potter - Draco Malfoy baba" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 6 és 12 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Mattel

Harry Potter - Draco Malfoy baba

Harry Potter - Draco Malfoy baba

15 890 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.