Harry Potter és a titkok kamrája babák

Harry Potter és a titkok kamrája babák
Ezekkel az élethű Harry Potter és barátai babákkal eljátszhatod kedvenc jeleneteidet vagy újakat találhatsz ki. A diákok iskolai egyenruhájukban, Griffendéles talárban, a tanárok pedig a filmből ismert öltözékben érkeznek. A figurák 11 ponton - a nyaknál, vállnál, csípőnél, térdnél, könyöknél és csuklónál is mozgathatók, hogy a különböző pózokkal bármilyen kalandot élethűen eljátszhass velük. Pálcájuk is hű mása a filmben látott varázspálcáknak, így készen állnak, hogy felvegyék a küzdelmet a sötét nagyúrral és halálfalóival.
Baba mérete: 25 cm.
Az ár egy darab termékre vonatkozik, melyet véletlenszerű változatban szállítjuk.
A "Harry Potter és a titkok kamrája babák" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 6 és 12 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
Mattel
75469
12 490 Ft
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Mattel

Harry Potter és a titkok kamrája babák

Harry Potter és a titkok kamrája babák

12 490 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.