KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Harry Potter - Mágikus Dobby házimanó interaktív figura

Harry Potter - Mágikus Dobby házimanó interaktív figura
8 250 Ft
+165 hűségpont ajándékba - Részletek...
Wizarding World
6 éves kor fölött
nem rendelhető
81795
Dobby most már szabad manó!
Megérkezett Dobby, a Harry Potter könyvek és filmek ikonikus házimanója, aki csak arra vár, hogy a kicsi és nagy rajongók szobájába beköltözzön. Ha a boldog tulajdonosok megszorítják Dobby kezét, vagy odaadják a felszabadítás jelképét, a zoknit, a manócska kapcsolatba lép velük: több mint 35 hangot és mondatot hallat, amit a varázslóvilág szeretői a filmekből ismerhetnek a gyerekek. A házimanó szeme, füle, feje és karjai mozognak, így még valósághűbb lesz a játékélmény.
A manó magyar és lengyel nyelven beszél.
A manócska kidolgozása igényes és részletgazdag, fülei puha szilikonból készültek. A dobozban egy zokni is rejlik, amit a gyerekek a manócska kezébe helyezhetnek.
Az interaktív figurával való játék fejleszti a gyerekek képzeletét, fantáziáját és kommunikációs készségét. A Harry Potter rajongók pedig garantáltan örülni fognak új házimanójuknak.
A figura magassága: 21,6 cm
A játék elemmel működik (4 X AAA). Az elemeket megtalálod a csomagban.
A "Harry Potter - Mágikus Dobby házimanó interaktív figura" nevű játék gyártója a Wizarding World, főleg 6 éves kor felettiek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Harry Potter - Mágikus Dobby házimanó interaktív figura

Harry Potter - Mágikus Dobby házimanó interaktív figura

8 250 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.