Harry Potter - Pictionary Air

Harry Potter - Pictionary Air
9 250 Ft
+185 hűségpont ajándékba - Részletek...
Wizarding World
8 éves kor fölött
72818
A Pictionary-nél kevés népszerűbb családi játék létezik. Most a Harry Potter tematikájú kiadással életre keltheted a varázslókat, boszorkányokat és muglikat is. A Pictionary Air tollat Harry varázspálcája, a kártyatartót pedig ládája inspirálta. A csomag 112 dupla oldalas feladvány kártyát tartalmaz a varázsvilágból, ráadásul úgy, hogy még az okos eszközöket is használni lehet a játék során. Itt ugyanis a rajzolás a levegőben történik, a láthatatlan vonalakat pedig csak a többiek láthatják a tablet vagy az okostelefon kijelzőjén. Az Apple TV, Chromecast, vagy hasonló streaming eszköz segítségével a tévén is figyelhetitek az "alkotást".
Ha olyan játékot keresel, ami a család kedvence és a bulik sztárja is lesz, megtaláltad!
További információért keresd fel a Pictionary Air oldalát, biztosan találtok még érdekességeket. (www.pictionary.com/support).
A "Harry Potter - Pictionary Air" nevű játék gyártója a Wizarding World, főleg 8 éves kor felettiek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Harry Potter - Pictionary Air

Harry Potter - Pictionary Air

9 250 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.