Harry Potter - Ron Weasley baba

Harry Potter - Ron Weasley baba
15 190 Ft
+304 hűségpont ajándékba - Részletek...
Mattel
nem rendelhető
75313
Ezzel a Ron Weasly babával eljátszhatod kedvenc roxforti jeleneteidet vagy a fantáziád segítségével újakat találhatsz ki. Ron iskolai egyenruhát és fekete talárt visel. A figura 11 ponton mozgatható ( pl. nyaknál, vállnál, csípőnél, térdnél, könyöknél és csuklónál) hogy a különböző pózokba állíthasd a játék során. Pálcája tökéletes mása a filmben látott varázspálcának, így készen áll, hogy felvegye a harcot a sötét nagyúrral!
Baba mérete: 25 cm.
A "Harry Potter - Ron Weasley baba" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 6 és 12 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Mattel

Harry Potter - Ron Weasley baba

Harry Potter - Ron Weasley baba

15 190 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.