Harry Potter - Roxforti csata - Sötét varázslatok kivédése társasjáték

Ő, Akit Nem Nevezünk Nevén ismét sötétségbe és rettegésbe borítaná a varázsvilágot. A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában sem
tétlenkednek: párbajszakkör indul a legkiválóbb mesterek oktatásával! Ki ne akarna tanulni Flitwick professzortól, aki a maga idején legendás párbajhős volt, vagy ellesni néhány pálcamozdulatot a felsőbb évesektől, mint például Cedric Diggory? Megannyi erőteljes és bonyolult varázsige és rontás várja, hogy felfedezd, amikről a tanórákon mégcsak hírből sem hallhattál!
Két ifjú varázslótanonc teheti próbára a tehetségét és varázserejét a Harry Potter: Sötét varázslatok kivédése társasjáték párbajában. Tudásotok egyre csak bővül, ahogy új és új varázslatokat tanultok a kártyák segítségével, és egyre hasznosabb tárgyak kerülnek a paklitokba. Hűséges kisállatod mellé megannyi új szövetséges sorakozik fel, csak úgy váltják egymást csörte közben a suhanó varázslatok és pálcamozdulatok!
És nicsak, még maga az igazgató, Dumbledore professzor is tiszteletét teszi a szakkörön - most aztán igazán nem vallhatsz szégyent!
Kerekedj felül a másik ház bajnokán, toborozz Te több tagot Dumbledore Seregébe, és légy Te az iskola legújabb párbajhőse! Pálcát szegezz, kezdődjék a küzdelem!
A "Harry Potter - Roxforti csata - Sötét varázslatok kivédése társasjáték" nevű játék gyártója a Reflexshop, főleg 11 éves kor felettiek számára ajánljuk.
Reflexshop
11 éves kor fölött
1-3 nap
67218
8 590 Ft
A "Harry Potter - Roxforti csata - Sötét varázslatok kivédése társasjáték" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2021. április 21-én, szerdán kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2021. április 21-én, szerdán átveheti.

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
Harry Potter - Roxforti csata - Sötét varázslatok kivédése társasjáték
8 590 Ft
KOSÁRBA!Harry Potter - Roxforti csata - Sötét varázslatok kivédése társasjáték

Harry Potter - Roxforti csata - Sötét varázslatok kivédése társasjáték

8 590 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.