Harry Potter - Roxforti Csata - Szörnyek szörnyű könyve kiegészítő

Harry Potter - Roxforti Csata - Szörnyek szörnyű könyve kiegészítő
Voldemort ereje nőttön nő - és ahogy terjed a sötétség, egyre több mágikus lény is a gonosz mellé szegődik. A Roxforti csata első kiegészítője újabb kalandok sorozatára hívja a játékosokat még több kihívással, de persze új varázslatokkal, varázstárgyakkal és szövetségesekkel is bővül a csapat. Ráadásul a négy szereplő mellett Luna Lovegood karakterét is választhatjuk a küldetésre. Ne maradjatok le egy szörnyen jó játékról!
Csak akkor van esélyünk arra, hogy megvédjük a most kissé szétzilált varázslóvilágot a sötét erőktől, ha összefogunk. Le kell győzni a gonoszt, nincs más út a szabadság felé. Ehhez be kell merészkedni a Tiltott Rengetegbe a Szörnyek szörnyű könyvével, ami a Roxforti csata kiegészítő játéka.
A kiegészítő lehetővé tesz egy rövidebb, 30-60 perces játékidőt a Roxforti Csata társasjátékkal - önállóan nem játszható.
A "Harry Potter - Roxforti Csata - Szörnyek szörnyű könyve kiegészítő" nevű játék gyártója a Reflexshop, főleg 10 éves kor felettiek számára ajánljuk.
Reflexshop
10 éves kor fölött
74396
10 890 Ft
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Harry Potter - Roxforti Csata - Szörnyek szörnyű könyve kiegészítő

Harry Potter - Roxforti Csata - Szörnyek szörnyű könyve kiegészítő

10 890 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.