Vásároljon 7.000 Ft felett, és rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Harry Potter - Trivial Pursuit társasjáték

Harry Potter - Trivial Pursuit társasjáték
5 790 Ft
+116 hűségpont ajándékba - Részletek...
8 éves kor fölött
nem rendelhető
57879
A Trivial Pursuit egy kvíz alapú játék. A játékban a Harry Potter filmekkel kapcsolatban 600 kérdés található, azokat kell a játékosoknak megválaszolniuk. A játékosok 6 témában tehetik fel kérdéseiket: Sötét erők, Roxfort, Varázslatok és bájitalok, Mágikus tárgyak, A varázsvilág szereplői és Állatok és mágikus lények. A játék könnyen hordozható a háromszög alakú tartóval.

Tartozékok: 1 db tartó, 100 db kérdés kártya, 1 db dobókocka, 1 db bábuA "Harry Potter - Trivial Pursuit társasjáték" nevű játék gyártója ismeretlen, főleg 8 éves kor felettiek számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Harry Potter - Trivial Pursuit társasjáték

Harry Potter - Trivial Pursuit társasjáték

5 790 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.