Harry Potter - Wizarding World - Luna, 20 cm-es deluxe figura

Harry Potter - Wizarding World - Luna, 20 cm-es deluxe figura
10 390 Ft
+208 hűségpont ajándékba - Részletek...
inkább lányoknak
72524
Idézd fel kedvenc Harry Potter-jeleneteidet a Wizarding World Luna Lovegood ajándékcsomaggal! A két különböző ruhával és öt kiegészítővel ellátott 20 cm-es Luna Lovegood baba tökéletes a történetmesélős játékhoz, és a Harry Potter-rajongók számára kötelező darab. Aranyos arcvonások, puha, hosszú, hullámos haj és öt artikulációs pont teszi életszerűvé ezt a különös Harry Potter karaktert. Luna készen áll a végtelen varázslatos kalandokra, és két ruha közül is választhatsz! Rózsaszín-lila felsőben és lila nadrágban érkezik, ahogy a Félvér Herceg című filmben is látható, vagy átöltöztetheted Lunát a Roxforti egyenruhájába a Hollóhátas pulóverrel és szoknyával. Helyezd a Griffendél zászlót Luna kezébe, és add rá az oroszlánsapkát, hogy felidézd az népszerű kviddics jelenetet! Tedd a pálcát Luna kezébe, és állítsd be a babádat, hogy úgy tegyen, mintha varázsolna, és megidézze Luna nyúl patrónusát (a figura tartozék)! Ez a 20 cm-es Luna Lovegood baba szórakoztató és izgalmas szerepjátékra inspirálja a képzeletedet. Ha szeretnéd kiépíteni a varázsvilágodat, egészítsd ki a gyűjteményedet a többi 20 cm-es Harry Potter babával (mindegyik külön kapható)! Éld át a Harry Potter varázsát a Wizarding World Luna Lovegood ajándékcsomaggal!
A "Harry Potter - Wizarding World - Luna, 20 cm-es deluxe figura" nevű játék gyártója a Spin Master, főleg 5 és 12 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Spin Master

Harry Potter - Wizarding World - Luna, 20 cm-es deluxe figura

Harry Potter - Wizarding World - Luna, 20 cm-es deluxe figura

10 390 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.