KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Hatchimals - 6 darabos tojástartó, 5. széria

Hatchimals - 6 darabos tojástartó, 5. széria
4 490 Ft
+90 hűségpont ajándékba - Részletek...
inkább lányoknak
nem rendelhető
59813
A Hatchimals varázslatos teremtmények tojások belsejében élnek. De vajon ki van belül? Meglepetés!Készen állsz rá, hogy felfedezd és összegyűjtsd mind a 12 különleges, víz alatti témájú Hatchimals Colleggtibles figurát? A kis állatkák értékes drágakövekre vigyáznak, melyek megváltoztatják színüket, ha víz alá meríted. Fogd meg a tojást, és kezd el dörzsölni a rajta lévő szívecskét. Ha a szív lilás rózsaszínes árnyalatba borul, a kis Hatchimals állatka készen áll a kikelésre! Hogy feltörd a tojást, óvatosan meg kell nyomnod, ezután máris megtudod, ki lapul a belsejében. Ebben a kagyló alakú készletben 6 db tojást találsz. Méretek: 11 x 6 x 13,5 cm.
A "Hatchimals - 6 darabos tojástartó, 5. széria" nevű játék gyártója a Spin Master, főleg 5 és 12 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Spin Master

Hatchimals - 6 darabos tojástartó, 5. széria

Hatchimals - 6 darabos tojástartó, 5. széria

4 490 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.