Hatchimals - Alive! óvoda játékszett 4 mini figurával - Vizes csomag

14 750 Ft
+295 hűségpont ajándékba - Részletek...
Hatchimals
inkább lányoknak
1-2 munkanap
81082
Figyelem, figyelem, megnyílt a Hatchimals ovi!
A Hatchimals Alive! játékszettel a gyerekek megnyithatják saját Hatchimals óvodájukat, amelynek rögtön 4 új tagja is lesz, akik alig várják, hogy a kis tulajdonosok "kikeltsék" őket szűkös tojás-otthonukból.
Ha a gyerekek szorgalmasan gondoskodnak a tojásokról - azaz belehelyezik őket a felhőmedencébe, majd megtöltik azt vízzel -, a szemük láttára kel majd ki a cuki zsiráf, róka vagy épp más figura. Ezután kezdődhet a móka: a kis figurák lecsúszhatnak a csúszdán, megpihenhetnek a kényelmes ágyikóban, a hűtőből kereshetnek maguknak némi innivalót vagy játszhatnak az oviban rejlő játékokkal.
A kis figurákkal a gyerekek különböző történeteket játszhatnak el, aminek hatására fejlődik képzeletük, fantáziájuk és kommunikációs készségük. Webáruházunkban további Hatchimals játékszettek is kaphatók (elérhetőségük változhat), így a gyerekek akár az egész Hatchimals-világot is felépíthetik otthon, a saját szobájukban.
A "Hatchimals - Alive! óvoda játékszett 4 mini figurával - Vizes csomag" nevű játék gyártója a Hatchimals, főleg 3 és 12 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
A "Hatchimals - Alive! óvoda játékszett 4 mini figurával - Vizes csomag" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • GLS házhozszállítással akár már 2024. február 28-án, szerdán kézhez kaphatja (1.649 Ft),
  • egy közeli GLS CsomagPontban akár már 2024. február 28-án, szerdán átveheti (1.449 Ft),
  • egy közeli GLS Automatában akár már 2024. február 28-án, szerdán átveheti (1.199 Ft).
Megosztás

Ajánlott termékek

Hatchimals - Alive! óvoda játékszett 4 mini figurával - Vizes csomag

Hatchimals - Alive! óvoda játékszett 4 mini figurával - Vizes csomag

14 750 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.