Hatchimals - Rainbowcation - Szivárványos lakóautó játékszett

20 490 Ft
+410 hűségpont ajándékba - Részletek...
inkább lányoknak
1-3 nap
76922
A Rainbow Road Camper, azaz a Szivárványos lakóautó készen áll a nyaralásra a Hatchimals családdal!Ebben az új játékszettben egy Mom figura és három tojás található. A lányok kikölthetik őket, hogy felfedezzék a bennük rejlő négy aranyos uszkár kutyus babát!
A lakókocsi egy nagy játéktérré alakítható át, kinyitható és felfedezni való részekkel rendelkezik különböző apró meglepetésekkel. Még csúszda és medence is van, ahol a kutyusok jól érezhetik magukat.
A "Hatchimals - Rainbowcation - Szivárványos lakóautó játékszett" nevű játék gyártója a Spin Master, főleg 5 és 12 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
A "Hatchimals - Rainbowcation - Szivárványos lakóautó játékszett" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2022. november 30-án, szerdán kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2022. november 30-án, szerdán átveheti.

Ajánlott termékek

Spin Master

Hatchimals - Rainbowcation - Szivárványos lakóautó játékszett

Hatchimals - Rainbowcation - Szivárványos lakóautó játékszett

20 490 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.