KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Headu - Első szavaim illesztőjáték - magyar nyelvű

Headu - Első szavaim illesztőjáték - magyar nyelvű
4 390 Ft
+88 hűségpont ajándékba - Részletek...
Headu
nem rendelhető
80864
Vajon milyen betűkből áll a zebra szó? És a méh? Mi a helyzet a tigrissel?
A Headu magyar nyelvű Első szavaim illesztőjátékával a gyerekek játékosan ismerkedhetnek meg az állatokkal és azok nevének betűivel. A készlettel háztáji, vízi és vadállatok képei rakhatók ki a tökéletesen illeszkedő, lekerekített szélű kirakós darabokból.
Az egyes kirakóselemeken az állatok neveinek betűi is szerepelnek (magyar nyelven), így a gyerekek megfigyelhetik a nyomtatott betűk képét, majd később, az olvasástanulás során akár össze is olvashatják azokat. Ha a lurkók összeillesztették az állatkákat, a csomagban található felragasztható szemekkel tehetik teljessé a képeket.
A játék segíti a rész-egész viszony fogalmának megértését, fejleszti a megfigyelőképességet, a koncentrációt, a türelmet, a vizuális érzékelést, valamint a finommotorikát és a szem-kéz koordinációt is.
A készlet elemei praktikusan tárolhatók a dobozban.
A "Headu - Első szavaim illesztőjáték - magyar nyelvű" nevű játék gyártója a Headu, főleg 3 és 8 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Headu - Első szavaim illesztőjáték - magyar nyelvű

Headu - Első szavaim illesztőjáték - magyar nyelvű

4 390 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.