KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Headu - Formaválogató illesztőjáték kicsiknek - Sziluettek

Headu - Formaválogató illesztőjáték kicsiknek - Sziluettek
2 790 Ft
+56 hűségpont ajándékba - Részletek...
Headu
nem rendelhető
80860
Hogy néz ki a gumikacsa sziluettje? Hát a kisautóé? Hová illik vajon az asztali lámpa? A Headu Sziluettek formaválogató illesztőjátéka játékosan fejleszti a legkisebbek azonosító-megkülönböztető, megfigyelő- és koncentrációs készségét azáltal, hogy a kicsiknek a színes, általuk jól ismert tárgyakat ábrázoló lapkákat a megfelelő helyre kell illeszteniük.
A készlet azonban több egyszerű formaválogató játéknál: a tárgyak a lakóházak egy-egy szobájához (hálószoba, fürdőszoba, nappali, konyha) kapcsolódnak, így a gyerekek megismerkedhetnek a különböző helyiségekkel is. A játék remek választás szókincsbővítéshez.
Az elemek kidolgozása igényes, részletgazdag, az élénk színek és aranyos grafikák játékra hívják a gyerekeket. A játék végeztével a lapkák praktikusan tárolhatók a dobozban.
A "Headu - Formaválogató illesztőjáték kicsiknek - Sziluettek" nevű játék gyártója a Headu, főleg 2 és 4 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Headu - Formaválogató illesztőjáték kicsiknek - Sziluettek

Headu - Formaválogató illesztőjáték kicsiknek - Sziluettek

2 790 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.