Headu - Írni tanulok! - magyar nyelvű

5 850 Ft
+117 hűségpont ajándékba - Részletek...
Headu
1-2 munkanap
80865
Hogy írod azt, hogy alma?
Az írástanulás bizony nem egyszerű feladat... A Headu Írni tanulok! magyar nyelvű játékkészlete azonban hozzájárulhat ahhoz, hogy a gyerekek gyorsabban, eredményesebben és mindenekelőtt játékosan sajátítsák el a betűvetés fortélyait.
A játék 3 lépésben segíti a gyerekek írástanulását : a lurkóknak először - a megfelelő szókirakós házikót igénybe véve - a leírandó szó jelentését ábrázoló képet kell összeilleszteniük puzzle darabokból. Ezt követően a betűlapkákból kirakhatják a szót, végül pedig a csomagban található letörölhető filctollal lemásolhatják azt az erre kijelölt helyre.
Mint minden tanulási folyamatnál, itt is érdemes a fokozatosság elvét megtartani, és a 3 betűből álló szavaktól eljutni a több-betűs szavakig. A szavak között olyan egyszerű, gyerekek számára ismert kifejezések szerepelnek, mint a majom, a banán, az autó, a hajó, a méz, a tök és még sok más.
A készlet magyar nyelvű szavakat és a magyar ábécé betűit tartalmazza.
A játék többek között segíti a rész-egész viszony fogalmának megértését, valamint fejleszti a gyerekek asszociációs készségét, finommotorikáját, szem-kéz koordinációját, logikáját, illetve megfigyelő- és koncentrációs készségét is.
A készlet a Montessori-elvekre épül, ezáltal jó választás az alternatív pedagógiai irányzatokat előnyben részesítő családok számára.
A "Headu - Írni tanulok! - magyar nyelvű" nevű játék gyártója a Headu, főleg 3 és 8 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A "Headu - Írni tanulok! - magyar nyelvű" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • GLS házhozszállítással akár már 2023. október 04-én, szerdán kézhez kaphatja (1.649 Ft),
  • egy közeli GLS CsomagPontban akár már 2023. október 04-én, szerdán átveheti (1.449 Ft),
  • egy közeli GLS Automatában akár már 2023. október 04-én, szerdán átveheti (1.199 Ft).
Megosztás

Ajánlott termékek

Headu - Írni tanulok! - magyar nyelvű

Headu - Írni tanulok! - magyar nyelvű

5 850 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.