KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!
Webáruházunk 2024. június 21. és június 28. között zárva tart!

Headu - Mini kirakós fából - Állatok és kicsinyeik

Headu - Mini kirakós fából - Állatok és kicsinyeik
6 290 Ft
+126 hűségpont ajándékba - Részletek...
Headu
nem rendelhető
80321
Melyik arc illik az oroszlán sörényéhez? Hol lakik az anyaelefánt? Sikerül megtalálni a halacska kicsinyét? A Headu fából készült mini kirakós játékával a gyerekek játékosan ismerkedhetnek meg az állatokkal és kicsinyeikkel, valamint a színekkel és a formákkal.
A készlet elemeiből a gyerekek összerakhatják a különböző állatok (oroszlán, madár, halacska, elefánt) élőhelyét hagyományos, ám kifejezetten apró kezekre tervezett puzzle darabokból. Azonban itt még nem ér véget a játék, mert ezután meg is kell keresniük, hogy melyik kültakaróhoz melyik állatarc illik, valamint, hogy az összeillesztett állat melyik élőhelyhez passzol.
A játék többek között fejleszti a vizuális érzékelést, a szem-kéz koordinációt, a finommotorikát, a logikus gondolkodást, a rész-egész viszonyfogalom megértését és a türelmet. A kirakott képek akár történetek kitalálására is ösztönözhetik a lurkókat, amely képzeletükre és kommunikációs készségükre is fejlesztő hatást gyakorol.
A játék elemei fából készültek, így a készlet jó választás a környezettudatos, globálisan gondolkodó családok számára.
A "Headu - Mini kirakós fából - Állatok és kicsinyeik" nevű játék gyártója a Headu, főleg 2 és 4 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Headu - Mini kirakós fából - Állatok és kicsinyeik

Headu - Mini kirakós fából - Állatok és kicsinyeik

6 290 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.