Headu - Taktilis fejlesztő illesztőjáték kicsiknek - Állatok és kicsinyeik

6 990 Ft
+140 hűségpont ajándékba - Részletek...
Headu
1-2 munkanap
80861
A Headu Taktilis fejlesztő illesztőjátékával a gyerekek játékosan ismerkedhetnek meg az állatokkal és kicsinyeikkel. A játék sokkal több egy egyszerű kirakós játéknál: a 3 darabból álló felnőtt állatok összeillesztését, valamint a kicsinyeiket ábrázoló lapkák megtalálását követően a lurkók meg is tapogathatják és simogathatják a kölykök „hátát". Mindegyik kölyköt ábrázoló kártyán más-más anyag (pl. textil, tépőzár) tölt ki egy kis részt, így amellett, hogy a puzzle segítségével a rész-egész viszonyfogalom kialakulása, a koncentráció, a megfigyelőképesség, valamint a szem-kéz koordináció fejlődik, a kicsik taktilis érzékelése is fejlődésnek indul.
A puzzledarabok tökéletesen illeszkednek egymáshoz, lekerekített széleiknek köszönhetően pedig biztonságosan használhatják őket a gyerekek. Az élénk színek és aranyos grafikák játékra híják a kicsiket.
A készlet praktikusan tárolható a dobozban.
A "Headu - Taktilis fejlesztő illesztőjáték kicsiknek - Állatok és kicsinyeik" nevű játék gyártója a Headu, főleg 2 és 4 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A "Headu - Taktilis fejlesztő illesztőjáték kicsiknek - Állatok és kicsinyeik" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • GLS házhozszállítással akár már 2023. október 04-én, szerdán kézhez kaphatja (1.649 Ft),
  • egy közeli GLS CsomagPontban akár már 2023. október 04-én, szerdán átveheti (1.449 Ft),
  • egy közeli GLS Automatában akár már 2023. október 04-én, szerdán átveheti (1.199 Ft).
Megosztás

Ajánlott termékek

Headu - Taktilis fejlesztő illesztőjáték kicsiknek - Állatok és kicsinyeik

Headu - Taktilis fejlesztő illesztőjáték kicsiknek - Állatok és kicsinyeik

6 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.