Headu - Tapintásfejlesztő illesztőjáték - Állatok

6 750 Ft
+135 hűségpont ajándékba - Részletek...
Headu
1-3 nap
80322
A Headu tapintásfejlesztő illesztőjátékával a gyerekek játékosan ismerkedhetnek meg a különböző állatokkal és kültakarójukkal. A játék sokkal több egyszerű kirakós játéknál: a 2-2 puzzledarabból álló állatok összeillesztését követően a kicsik megkereshetik, hogy melyik kültakaró melyik állathoz tartozik. Sőt, meg is tapogathatják, simogathatják ezeket, hiszen mindegyik tapintásfejlesztő elemen más-más anyag (pl. textil, szőr, műbőr) tölt ki egy kis részt. Ennek köszönhetően amellett, hogy a rész-egész viszonyfogalom kialakulása, a koncentráció, a megfigyelőképesség, valamint a szem-kéz koordináció fejlődik, a kicsik taktilis érzékelése is fejlődésnek indul.
A puzzledarabok tökéletesen illeszkednek egymáshoz, lekerekített széleiknek köszönhetően pedig biztonságosan használhatják őket a gyerekek. Az élénk színek és aranyos grafikák játékra híják a kicsiket.
A készlet praktikusan tárolható a dobozban.
A játék népszerű Montessori-elvekre épül, így jó választás az alternatív pedagógiai irányzatokat előnyben részesítő családok számára.
A "Headu - Tapintásfejlesztő illesztőjáték - Állatok" nevű játék gyártója a Headu, főleg 1 és 4 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A "Headu - Tapintásfejlesztő illesztőjáték - Állatok" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2023. május 31-én, szerdán kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2023. május 31-én, szerdán átveheti.
Megosztás

Ajánlott termékek

Headu - Tapintásfejlesztő illesztőjáték - Állatok

Headu - Tapintásfejlesztő illesztőjáték - Állatok

6 750 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.