KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Heather, a macska párnaplüss figura - 22 cm

Heather, a macska párnaplüss figura - 22 cm
3 290 Ft
+66 hűségpont ajándékba - Részletek...
TY Inc.
nem rendelhető
80111
Minden gyereknek szüksége van egy pihe-puha plüss barátra, akit átölelhet alvás közben, az ovi vagy a suli után, vagy akivel különböző történeteket játszhat el. Ez a cuki cica tökéletes választás a szép álmok mellé.
A játék lehetőséget teremt a szerepjátékra, amely fejleszti a kicsik képzeletét, fantáziáját és kommunikációs készségét.
A plüss magassága: 22 cm
A "Heather, a macska párnaplüss figura - 22 cm" nevű játék gyártója a TY Inc., főleg 3 és 16 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Heather, a macska párnaplüss figura - 22 cm

Heather, a macska párnaplüss figura - 22 cm

3 290 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.