Hedbanz 2 - társasjáték

Hedbanz 2 - társasjáték
Mi van a fejeden? Találd ki! A Hedbanz 2 társasjáték lényege, hogy minél több zsetont összegyűjts a csapatoddal! Húzz egy kártyát, azt tedd a fejeden lévő fejpántba úgy, hogy nem nézed meg. A csapattársaid mutogatják el neked, hogy milyen cselekvés van a homlokodon, amit neked ki kell találni. Ha kitaláltad húzz egy új kártyát és így tovább, mindaddig, amíg le nem jár a homokóra. Utána a másik csapat jön. Ha kitalálod a fejeden lévő cselekvést, zsetont kapsz érte! Zsetonra fel!

A "Hedbanz 2 - társasjáték" nevű játék gyártója a Regio Toys, főleg 6 és 10 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
Regio Toys
29286
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
Hedbanz 2 - társasjáték
Hedbanz 2 - társasjáték

Hedbanz 2 - társasjáték

4 550 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.