KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Hedbanz - Fénysebesség társasjáték

Hedbanz - Fénysebesség társasjáték
8 190 Ft
+164 hűségpont ajándékba - Részletek...
6 éves kor fölött
nem rendelhető
81390
Izgalmas kitalálósdi fénysebesen változó szabályokkal!
A klasszikus, gyors játékmenettel rendelkező Hedbanz társasjáték kicsik és nagyok nagy kedvence, a Hedbanz: Fénysebesség társasjáték azonban új szintre emeli a pörgős, családi kitalálósdit.
A játék során a szabályok egy "villanás" alatt megváltoznak az alapján, hogy a dobozban található elektronikus fejpánt a három szín közül melyikkel világít. Ha a fejpánt zölden világít, a játékosoknak mutogatással kell segíteniük a tippelőt. Ha narancssárgán, akkor minél gyorsabban kell válaszolniuk a kérdésekre, ha pedig a kék szín jelenik meg, 3 segítséget kell adniuk a fejpántot viselőnek. A játék célja, hogy a soron következő játékos - a fejpánt viselése közben, kérdések feltevésével - minél több tárgyat, állatot, ételt stb. találjon ki, amíg a fejpánt nem jelez. Az a játékos nyer, aki a legtöbb kártyát kitalálja, ezáltal a legtöbb pontot gyűjti össze.
A társasjáték jó móka gyerekeknek, szülőknek és nagyszülőknek egyaránt. Tökéletes családi társasjáték a borongós napokra vagy estékre. A játék közben a résztvevők fejleszthetik deduktív érvelési készségüket, asszociációs- és kommunikációs készségüket és még sok mást.
A játék elemmel működik (2 X AAA). Az elemek nincsenek benne a csomagban.
A "Hedbanz - Fénysebesség társasjáték" nevű játék gyártója a Spin Master, főleg 6 éves kor felettiek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Spin Master

Hedbanz - Fénysebesség társasjáték

Hedbanz - Fénysebesség társasjáték

8 190 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.