Hedbanz Junior társasjáték - Mancs őrjárat

Ki vagyok én? Chase? Vagy Rubble? Vagy a vicces Marshall? Esetleg Tyúkica vagy Goodway polgármester asszony? Gyors, pörgős kitalálósdi az egész családnak. A kihúzott kártyát a társasban található fejpántra kell tenni, és máris kezdődhet a játék! A soron következő játékos eldöntendő kérdéseket tesz fel, így próbálja meg kitalálni, hogy a Mancs őrjárat melyik szereplője került a homlokára. A játék természetesen időre megy, így nem lehet a végtelenségig kérdezősködni. Ha a játékos kitalálja, kap egy jelvényt, ha nem, kimarad a következő körből. Az nyer, aki először gyűjt össze 3 darab jelvényt.
A Hedbanz jó móka a gyerekeknek, szülőknek és nagyszülőknek is, és tökéletes családi társasjáték esős estékre is! A játék közben a gyerekek szórakoztató és izgalmas módon fejlesztik deduktív érvelési és probléma-megoldási képességeiket.
A "Hedbanz Junior társasjáték - Mancs őrjárat" nevű játék gyártója a Spin Master, főleg 4 éves kor felettiek számára ajánljuk.
4 éves kor fölött
1-3 nap
71943
5 390 Ft
A "Hedbanz Junior társasjáték - Mancs őrjárat" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2022. február 01-én, kedden kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2022. február 01-én, kedden átveheti.

Ajánlott termékek

Hedbanz Junior társasjáték - Mancs őrjárat

Hedbanz Junior társasjáték - Mancs őrjárat

5 390 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.