Hedbanz Junior társasjáték - Mancs őrjárat

Hedbanz Junior társasjáték - Mancs őrjárat
6 390 Ft
+128 hűségpont ajándékba - Részletek...
4 éves kor fölött
71943
Ki vagyok én? Chase? Vagy Rubble? Vagy a vicces Marshall? Esetleg Tyúkica vagy Goodway polgármester asszony? Gyors, pörgős kitalálósdi az egész családnak. A kihúzott kártyát a társasban található fejpántra kell tenni, és máris kezdődhet a játék! A soron következő játékos eldöntendő kérdéseket tesz fel, így próbálja meg kitalálni, hogy a Mancs őrjárat melyik szereplője került a homlokára. A játék természetesen időre megy, így nem lehet a végtelenségig kérdezősködni. Ha a játékos kitalálja, kap egy jelvényt, ha nem, kimarad a következő körből. Az nyer, aki először gyűjt össze 3 darab jelvényt.
A Hedbanz jó móka a gyerekeknek, szülőknek és nagyszülőknek is, és tökéletes családi társasjáték esős estékre is! A játék közben a gyerekek szórakoztató és izgalmas módon fejlesztik deduktív érvelési és probléma-megoldási képességeiket.
A "Hedbanz Junior társasjáték - Mancs őrjárat" nevű játék gyártója a Spin Master, főleg 4 éves kor felettiek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Spin Master

Hedbanz Junior társasjáték - Mancs őrjárat

Hedbanz Junior társasjáték - Mancs őrjárat

6 390 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.